Välkommen till Amanda Jenssen.com
Välkommen till Amanda Jenssens största fansajt - av fans, för fans. Registrera dig på vårt Community och börja chatta med andra Amanda-fans redan idag!

Har du frågor eller vill skicka in nyhetstips, maila till: support@amandajenssen.com.

Vi ses i forumet! =)
Logga in

Inget konto? »

Läs hela chatten från MSN här

Alexander: Hej Amanda! Är du feminist:)?
Amanda Jenssen: hej allihopa! härligt att vara här och hänga med er en stund såhär på eftermiddagskvisten:D

josefine: Vad tror du att du håller på med om 10 år ? :)
Amanda Jenssen: förhoppningsvis har jag släppt massa fler album och bor på ett varmt ställe där solen alltid skiner.

Lars: har du någonsin haft en aannan hårfärg?
Amanda Jenssen: absolut. jag är ju egentligen brunnett.. men för några år sen bestämde jag mig för att vara blondin på heltid. fortsättning följer!

Jonas: Hej A! Är du bosatt i stockholm nu?
Amanda Jenssen: jag bor för tillfället på söder i sthlm, med halva mitt hjärta i lund. om en månad när mitt andrahandskontrakt löper ut får vi se vad som händer. om någon är sugen på att hysa mig så hör av er!

Linnéa: Hej Amanda, hoppas allt är bra med dig. Vad är meningen med livet för dig?
Amanda Jenssen: meningen med livet är för mig att göra saker som gör en lycklig. Det som gör mig lycklig är att skapa saker som jag är nöjd med. det finns inget bättre sätt att bevisa att man lever. men alla måste finna sitt eget syfte. det som gör en lycklig.

Rebecka: Hej Sveriges bästa artist! Vilken är din favoritlåt just nu? :) KRAM
Amanda Jenssen: väldigt fint sagt. hatten av för det. min favorit låt idag är "here comes the sun" av beatles. matchar perfekt till dagens härliga väder.

Sofia: Vart köper du dina kläder?
Amanda Jenssen: jag är ingen märkestjej alls. jag ser plagg som jag blir lite kär i och det kvittar var de kommer ifrån.

Ida: Hej Amanda! Har du någonsin tid med fritid mellan spelningar och låtskrivande?
Amanda Jenssen: min fritid är musik. och det är nu mitt heltidsjobb så det är two in one. :)

Maddis & Bella: Vad ville du bli när du var liten? ^^
Amanda Jenssen: jag har alltid velat ha ett kreativt yrke. musik snöade jag in på för hur många år sen som helst. min första låt skrev jag när jag var sju. den handlade om hur mycket jag tycker om min födelsedag. en tribute till den..

Eva: Hej Amanda! Jag är lite nyfiken på varför du inte vill vara Idol Amanda? Under Idol kom du ju fram som artist!
Amanda Jenssen: ja absolut, det är inget ont om idol. men nu vill jag vara "Amanda Jenssen:" och associeras med min musik istället för idol. nya tider.

Annika: Du rockar fullt i husen :D Jag undrar om du sparar sakerna som du får av fans? Och vad du blir gladast av som ett fan ger/skulle ge? :) Ses på fredag, kram! /annika
Amanda Jenssen: ja det gör jag alltid. mina fans är det finaste jag har. det jag skulle bli gladast över har jag ingen aning om. bara att de ger mig saker är stort för mig.

melina östby: hej jag undrar om du är nervös innan du ska in och sjunga?
Amanda Jenssen: det är bra att vara nervös på rätt sätt innan. det blir som en slags energiboost. man ska tänka härliga och glada tankar innan och vända det till en bra energi som man sen förlöser på scen. men ju mer man spelar desto mer rutinerad blir man och då blir man sällan nervös på ett jobbigt sätt.

Maria: hej Amanda! är du vegetarian? jag har fått för mig det av ngn anledning ^^
Amanda Jenssen: då har du fått för dig rätt. jag är vegetarian och har varit det sen jag var tolv. inget fel på köttätare, det är bara inget för mig. jag gillar inte att äta saker med ögon.

L: vilken linje gick du på gymnasiet? var har du fått din klädstils-inspiration ifrån?
Amanda Jenssen: jag gick estetisk musik på gymnasiet spyken i lund. härlig linje! min klädstilsinspiration har jag ingen aning om var den kommer ifrån. jag vet vad jag tycker är snyggt och följer inga ramar direkt.

Sofia: Hej Amanda, Ditt hår ligger alltid perfekt. mitt hår ligger alltid HELT fel. vad använder du??
Amanda Jenssen: haha.. jag lovar dig att det inte är sant. mitt hår lever ett eget liv. jag måste ta hand om det mer. borsta och sånt du vet..

Nina: Hej Amanda! Du är bäst! Min fråga: Vart får du din inspiration ifrån?

Amanda Jenssen: tack tack nina:) jag får min inspiration från egna erfarenheter eller andras. eller bara saker runt omkring mig. ibland kan det även kännas som vissa låtar som jag skrivit redan funnits i luften innan bara att ingen har skrivit den. de har bara kommit ut genom mig. med mina ord.

Emmy: Vilken är din favorit-Elvis-låt?
Amanda Jenssen: så många! men idag är det "king creole" som ligger i bakhuvudet. ELvis var bra rakt igenom, men jag gillar mest tidiga elvis.

Emmy: Vilket är ditt favoritspår på Killing My Darlings?
Amanda Jenssen: tredje spåret. "Greetings from space". en låt som handlar om ensamhet i ett folkhav.

Fafa: Om du fick välja vem som helst att tillbringa en dag med, vem skulle det vara? DU ÄR BÄÄÄÄST!!!
Amanda Jenssen: du är söt! jag skulle tillbringa den med elvis. en dag på sextiotalet med honom hade varit som en dröm.

Lisa: Hej Amanda!Undrar hur lång du är?
Amanda Jenssen: 175 cm. det är ganska långt för att vara tjej. man kan se rätt mycket med den längden..

Josefine: Hej! Jag är ditt STÖRSTA fan! Och jag fattar inte att jag äntligen nääääästan får prata med dej! Min fråga: Vem var din idol när du var liten?
Amanda Jenssen: fint sagt. Elvis!

Emmy: Det måste kännas sjukt stort att få ha For the Sun som öppningsspår på plattan! Hur kommer det sig att det var den av alla dina äldre låtar som fick en plats på Killing My Darlings?
Amanda Jenssen: ja det är som att ro den i land. fast innan var det en slags ökenballad. nu är det som att jag har gjort en cover på min egen låt. från ökenballad till feelgoodsong.

Josefin: Viket är ditt favourit plagg?
Amanda Jenssen: just nu är den en rosa pyamas som det känns som att jag har haft hela mitt liv. jag hade glömt att den fanns. jag var hemma hos min lilla mamma i helgen och hittade den. den är det mysigaste jag äger.

Emmy: Vad handlar Lockdown om?
Amanda Jenssen: den handlar om rättvisa i vår värld.

Moderator: Tack till Amanda och stort lycka till med nya skivan! Tack även till alla ni som ställt frågor! MSN Crew
Amanda Jenssen: tack för hänget allihopa! imorgon smäller det! ni är alla hjärligt välkomna på releasefesten i lund. biljetter finns fortfarande att köpa på ticnet eller i dörren på mejeriet. Med kärlek och förståelse. Amanda Jenssen. Puss!
Omröstning
Vad gillar du nya videon för Dry my soul?
Rock n' roll
Svartvit?