Välkommen till Amanda Jenssen.com
Välkommen till Amanda Jenssens största fansajt - av fans, för fans. Registrera dig på vårt Community och börja chatta med andra Amanda-fans redan idag!

Har du frågor eller vill skicka in nyhetstips, maila till: support@amandajenssen.com.

Vi ses i forumet! =)
Logga in

Inget konto? »

Gyllene topplacering för Amanda Jenssen

Killing My Darlings (Album)
 
En vecka efter albumrelease toppar Amanda Jenssens album "Killing My Darlings" den svenska albumlistan och är dessutom en av de mest sålda på iTunes i Europa. En guldskiva kan hon redan nu hänga upp på väggen. Stort för en debutant som ännu inte hunnit fylla 20 år.

Amanda Jenssen har på sitt debutalbum skrivit det mesta av musiken. Att göra sin egen grej fullt ut har varit förutsättningen för hennes arbete med albumet. Förutom att "Killing My Darlings" ligger etta på topplistan har albumet redan sålt guld.

"Det känns jätteroligt att få den här bekräftelsen eftersom skivan är väldigt mycket jag. Det är mina texter, toner och tankar. Målet med det jag gör är ju att nå ut till så många som möjligt, olika människor av alla slag. Det är därför det här känns som en väldigt fin present", säger Amanda Jenssen.

Att en debutant placerar sig med så stor marginal till etablerade internationella namn är ett gott betyg av svenska folket.

"Det finns en enorm efterfrågan av Amanda Jenssens album ute i landet och det här bevisar verkligen att Amanda har någonting unikt som artist", säger Patrich Wallbom, General Manager Commersial Sony BMG Sweden.
Omröstning
Vad gillar du nya videon för Dry my soul?
Rock n' roll
Svartvit?