Välkommen till Amanda Jenssen.com
Välkommen till Amanda Jenssens största fansajt - av fans, för fans. Registrera dig på vårt Community och börja chatta med andra Amanda-fans redan idag!

Har du frågor eller vill skicka in nyhetstips, maila till: support@amandajenssen.com.

Vi ses i forumet! =)
Logga in

Inget konto? »

Gratiskonsert med Amanda Jenssen på Nationaldagen

 
Malmös nationaldagsfirande den 6 juni avrundas med en gratiskonsert med skivdebutanten och förra årets Idoltvå Amanda Jenssen på Stora scenen i Malmö Folkets Park kl. 17.

Nittonåriga Amanda Jenssen från Lund som sjöng Hallelujah med sådan inlevelse i TV4:s Idol 2007 att TV-apparapterna glödde, vann visserligen inte Idol men gör nu succé med sin kritikerrosade debutskiva Killing My Darlings. Hon har själv skrivit en handfull av låtarna och fått hjälp av bland annat skivans producent Pär Wiksten (The Wannadies) och Marit Bergman med resten.

I sommar ger hon sig ut på turné och den 6 juni uppträder hon alltså på Stora scenen i Malmö Folkets Park som avslutning på Malmö stads nationaldagsfirande.

I övrigt står bland annat World Mix Orchestra, körsång och folkdans på programmet för nationaldagsfirandet i Malmö Folkets Park. Firandet äger även rum på Stortorget och Malmö IP. Arrangör är Malmö stad i samarbete med Länskommittén Sveriges Nationaldag Skåne Län och Malmö Folkets Park.
Omröstning
Vad gillar du nya videon för Dry my soul?
Rock n' roll
Svartvit?