Välkommen till Amanda Jenssen.com
Välkommen till Amanda Jenssens största fansajt - av fans, för fans. Registrera dig på vårt Community och börja chatta med andra Amanda-fans redan idag!

Har du frågor eller vill skicka in nyhetstips, maila till: support@amandajenssen.com.

Vi ses i forumet! =)
Logga in

Inget konto? »

Amanda Jenssens höstturné


I sommar har Amanda Jenssens framgångar avlöst varandra. Med ett album som sålt platina och utmärkelsen Sommarens Turnédrottning i ryggen är det nu dags för nittonåringen från Lund att inleda sin höstturné. Den 18 oktober drar hon igång på Statt i Karlskoga.
Amanda Jenssens senaste år är med flera mått mätt en riktig framgångssaga. Under 2008 har hon inte bara hunnit släppa ett bejublat debutalbum (”Killing My Darlings” har till dags dato sålt i fler än 40 000 exemplar) utan även turnerat runt större delen av landet på sommarens festivaler. När sommaren nu går över i höst är det återigen dags för Amanda Jenssen att med en attityd som är få förunnad visa upp den röst som fått publikmassor landet runt att jubla.

Jenssen blev tidigare i år korad till Sveriges Turnédrottning av tidningen Aftonbladets läsare. Utnämnelsen hämtades hem med nästan en fjärdedel av alla röster och konkurrensen var hård - i startfältet stod bland annat Robyn och Miss Li. Idag släpps Amanda Jenssens nya singel ”For The Sun” och i oktober drar turnén igång igen. Missa inte Sveriges hetaste nittonåring i höst!

Turnéinfo:
18.10 Karlskoga, Statt
23.10 Göteborg, Storan
24.10 Lund, Mejeriet
30.10 Linköping, Garden
31.10 Visby, Wisby Strand
4.11 Stockholm, Chinateatern
7.11 Helsingborg, The Tivoli
8.11 Jönköping, Konserthuset
14.11 Malmö, KB

Biljettinfo:
Biljetterna till Stockholmskonserten släpps den 28 augusti och finns hos lokala återförsäljare samt via Ticnet: 077-170 70 70, www.ticnet.se, ATG- och Ticnetombud samt lokala biljettkontor.

Biljetter till övriga konserter släpps lokalt.
Omröstning
Vad gillar du nya videon för Dry my soul?
Rock n' roll
Svartvit?