Välkommen till Amanda Jenssen.com
Välkommen till Amanda Jenssens största fansajt - av fans, för fans. Registrera dig på vårt Community och börja chatta med andra Amanda-fans redan idag!

Har du frågor eller vill skicka in nyhetstips, maila till: support@amandajenssen.com.

Vi ses i forumet! =)
Logga in

Inget konto? »

Diskussionsforum

Det är mycket svårt?
 
Foruminnehåll / Idol-forum Skriv svar | Skapa ny tråd
Författare
Skrivet den 2007-08-31 14:44:30
olds442
för en tjej att vinna IDOL pga. dessa fanatiska småtjejer som tror att idolerna är kära i dom, tycker dom är knäppa.Blev mycket glad att Agnes vann den gången, men jag gillade Sibel oxå, hon är skit snygg tycker jag.Ha det så bra.
Författare
Skrivet den 2007-08-31 17:41:50
FJ0RTISB0Y
Jo det är svårt för tjejer att vinna i Idol tackvare alla småtjejer som blir helt ''kära'' i killarna -.-'' Sen gillar dom bara dom i typ 1 år O.o
Författare
Skrivet den 2007-08-31 20:12:41
Nikie
jovisst är de så, att killarna vinner på att dem e snygga o så, men som du, olds442, är ett bra exempel på, tänker även en del killar på utseende ;) "men jag gillade Sibel oxå, hon är skit snygg tycker jag"
Författare
Skrivet den 2007-09-02 09:28:49
PRINCEMICHAEL
Det kanske e svårt för dom. Men om man ser på mig, och säkert många andra så har vi gillat våra Idoler väldigt länge! Darin har jag gillar i TRE år nu. Måns i 2 år och Danny i Ett!! Har inte släppt dom en ända gång. Så det behöver inte alls vara så. Och jag tycker inte alls att vi är "knäppa" .. det är faktiskt helt normalt. Alla har olika åsikter men okok ... Men aahh,, vi tjejer kanske gillar Killarna mer än tjejerna, killarna kanske gillar tjejerna, även om inte så många killar glor på Idol... <3
Författare
Skrivet den 2007-09-02 18:20:09
Ma-Tilda
De är ju många tjejer som gillar killarna som är me i idol.. Men asså man gillar ju dom för att man tycker dom är bra å så inte för att de är killar. Iaf jag.. :S Men de är ju olika.. Jag gillar ungefär lika många tjejerna som killarna som varit me i idol.. Men de är ju lite synd att killarna har större chans att vinna.. Men de är ju för att fler tjejer tittar på idol..
Författare
Skrivet den 2007-09-03 18:58:47
Blondie.
Jag tycker att tjejerna som gillar darin,ola och danny är lite ja....jobbiga.
Författare
Skrivet den 2007-09-04 05:46:00
Lisiano
Asså jag har gillat Darin i snart 3 år jag jag tycker han är lika bra om inte bättre. Och så är inte alla tjejer som gillar Darin,Ola & Danny så där,men så klart det finns folk som skriker och så men alla gör inte det....

jag är väldigt dålig på att förklara men ändå..??
Författare
Skrivet den 2007-09-05 15:04:56
dadadahej
jag är tjej och gillade agnes när hon var med? sen när ola åkt ut så börjqade jag tycka att han var bättre och då...försvann agnes gför mig, men jag ville iaf att hon skulle vinna och inte sebastian. Och jag gillar itne Ola pga hans utseende, sure han ser väldigtbra ut men de är ju bara ett + i kanten.
 
Moderatorer: Lina-Amit, Tilda.
 
 
Betatest: Forum search engine
 
Forum jump
Omröstning
Vad gillar du nya videon för Dry my soul?
Rock n' roll
Svartvit?