Välkommen till Amanda Jenssen.com
Välkommen till Amanda Jenssens största fansajt - av fans, för fans. Registrera dig på vårt Community och börja chatta med andra Amanda-fans redan idag!

Har du frågor eller vill skicka in nyhetstips, maila till: support@amandajenssen.com.

Vi ses i forumet! =)
Logga in

Inget konto? »

Diskussionsforum

Gå vidare?
 
Foruminnehåll / Idol-forum Skriv svar | Skapa ny tråd
Författare
Skrivet den 2007-11-30 23:13:58
CloeBeautiful.
Jag tror inte att det finns någon sån här tråd, men iallafall.
De som har vunnit/kommit tvåa i Idol har ju inte blivit något mera än det. Vad hände med Daniel till exempel? Och Agnes? De har ju bara vunnit och sedan har det inte hänt något mera. Det är bara Darin som har tagit sig vidare och inte längre kallas "Idol-Darin" Utan han är en egen personlighet. (och nej, jag är verkligen inget Darinfan.) Men man kan ju inte förneka att han har lyckats när han nu håller på utomlands. Eller har jag fel? Kramar Cloé.
Författare
Skrivet den 2007-11-30 23:15:24
Ma-Tilda
Måns har ju lyckats väldigt bra också!<333
Författare
Skrivet den 2007-11-30 23:19:06
FJ0RTISB0Y
Agnes , Har ny skiva på G ny singel med Måns som spelas på NRJ och RIX! Modell för MQ och ska spela med i nån abba konsert. Säg inte att Agnes är borta asså!
Författare
Skrivet den 2007-11-30 23:20:43
Eriik
Danny är ju rätt mycket på G :p och vi får hoppas att Amanda, Danny K och Christoffer från denna säsongen kommer lyckas! :D
Författare
Skrivet den 2007-12-01 00:23:38
dadadahej
de som har lyckats bäst är ju ola,måns och danny, visst att darin har lyckats också men han har ju haft längre tid på sig :P och nu tycker jag att han är ganska borta?
Författare
Skrivet den 2007-12-01 09:17:14
AnnaPyttiPanna
agnes har lyckats, men inte lika bra som andra.. hon är inte helt borta men man hör inte så mycket av henne.. men ja, daniel och markus.. vart är dom?

ola, måns och danny har ju lyckats..
men Darin har väl ändå lyckats bäst? han har ALDRIG behövt det där "idol"-Darin..
och anledninen till att Darin känns borta just nu, är att han inte är aktuell i sverige ;)
Författare
Skrivet den 2007-12-01 13:23:00
Tilda.
Agnes och Darin har ju lyckats väldigt bra, särskilt Darin. Det finns ju alltid perioder när en artist inte hörs så mycket, eftersom de jobbar på nytt material osv.

Sen har ju som sagt Måns, Ola och Danny lyckats väldigt bra. Särskilt Danny får man väl säga, eftersom att inte direkt gör sån musik som man väntade sig att han skulle göra.

Erik har inte lyckats så bra, tyvärr. Men enligt min mening så har han i alla fall gjort den bästa debutsingeln av alla: I Can't Say I'm Sorry :)

Av de som var med i år så tror jag Daniel, Patrizia, Marie och Amanda kommer kunna slå igenom inom den närmsta framtiden. Mycket möjligt att Christoffer kan göra det också :)
Författare
Skrivet den 2007-12-01 14:17:20
LeoDiCaprio
TheSpeedOfPain skrev:
Agnes , Har ny skiva på G ny singel med Måns som spelas på NRJ och RIX! Modell för MQ och ska spela med i nån abba konsert. Säg inte att Agnes är borta asså!


Alltså, man hör ju inte lika mkt från Agnes som från dom som inte vann.
Alltså, dom som vann släppte ett album, en singel och kanske lite till. Sen så som som åkte ut innan är värsta kändisarna typ.. det var nog så hon menade..
Författare
Skrivet den 2007-12-01 15:55:19
MaDD.e
Håller med det du skriver om Darin. Han har lyckats väldigt bra, liksom även Måns.

Anledningen att Darin inte hörs så mkt i Sverige nu är för att han är i Tyskland. Han släppte ju en platta där för några månader sedan.

Men det kan vara knepigt att få av sig Idol-stämpeln. Man blir lätt placerad i ett "fack", därför tyckte jag det var smart av Danny att välja disco-sound istället för smörig pop.
När jag hörde att Danny hade fått skivkontrakt tänkte jag: "Jaha, va trevligt. En pop-platta. Inte mig emot!"
Men blev verkligen förvånad när jag hörde Tokyo. Man måste sticka ut och ha det där "extra" utöver de andra Idol-deltagarna. Då kommer man långt!
Författare
Skrivet den 2007-12-01 17:33:09
SOLKUNG
jag tycker måns just nu,
Författare
Skrivet den 2007-12-01 19:50:44
-desrosiers.
Jenny-. skrev:
de som har lyckats bäst är ju ola,måns och danny, visst att darin har lyckats också men han har ju haft längre tid på sig :P och nu tycker jag att han är ganska borta?



han har ju nyss blivit tysklands största stjärna! :D <3
 
Moderatorer: Lina-Amit, Tilda.
 
 
Betatest: Forum search engine
 
Forum jump
Omröstning
Vad gillar du nya videon för Dry my soul?
Rock n' roll
Svartvit?