Välkommen till Amanda Jenssen.com
Välkommen till Amanda Jenssens största fansajt - av fans, för fans. Registrera dig på vårt Community och börja chatta med andra Amanda-fans redan idag!

Har du frågor eller vill skicka in nyhetstips, maila till: support@amandajenssen.com.

Vi ses i forumet! =)
Logga in

Inget konto? »

Diskussionsforum

air max tailwind rea online
 
Foruminnehåll / Allt om Amanda Skriv svar | Skapa ny tråd
Författare
Skrivet den 2021-05-15 09:34:18
Jollessaris
Det har gått 30 år sedan Rugrats sändes första gången på Nickelodeon, så den älskade tecknade filmen firar sin milstolpe med en speciell PUMA-samling. Samlingen består av sju stycken för både vuxna och barn, och kollektionen använder ljusa färger, lekfulla detaljer och nyckfull grafik för att visa sin inspiration och hyllar tre decennier av Chuckie, Angelica, Tommy, Susie och resten av besättningen. Som nämnts ovan, totalt sju produkter släpps. Men bara en har avslöjats hittills: puma löparskor rea Hoops 'nya Court Rider, en mångsidig basket silhuett gynnad av LaMelo Ball, RJ Barrett och andra PUMA-teammedlemmar. Dess 90-talsfärgade färgväg dras direkt från den välbekanta Rugrats-logotypen och har en kricka, lila och grön övre som inte ser ut på sin plats med uniformerna från Ball's Charlotte Hornets.

Asics har riktat sin uppmärksamhet mot det lyxiga när det gäller GEL-Lyte III 2021, som redan har släppt en massa premiumpar under de senaste veckorna. Den trenden fortsätter idag, med lanseringen av ”Kadomatsu” -paketet, tillgängligt nu. 2020 var trettioårsdagen av Asics GEL-Lyte III löparsko, en revolutionerande design med stöd av decennier av japansk sportforskning och hantverk. Varumärket firades genom en återtvättning av originalet GEL-Lyte III, justerande av formen och passformen för den moderna versionen för att bättre återspegla OG-paren från 1990. Nu, efter en stark uppsättning klassiska och nya färgscheman samt begränsad -editionssamarbeten, GEL-Lyte III är på asics dam löparskor rea en rad premiumutgåvor 2021, som fortsätter denna vecka med det nya paketet "Kadomatsu".Nike Air Max Genome, ett av de senaste Max Air-förslagen från Swoosh, har sett i ett antal gråskalebaserade erbjudanden. En kommande damsexklusiv bryter sig loss från mönstret för att skämma bort rosa, "Barely Rose" överdelar för en sista minuten, vårfärdig stil. Den ovan nämnda nyansen kompenserar för det mesta av parets design, med undantag för burliknande överlägg på överdelen och vid mittfoten och uppvisar en något mörkare, “Pink Oxford” nyans för att bibehålla ett tonalt utseende. air max tailwind rea online Swooshes som den som finns på lateralsidan, mediasidans mini-broderade Swoosh, liksom TPU-logotypen på tungan är alla i kontrasterande vitt. Vitt färgar också mellansulan, som inkluderar en klar luftenhet i full längd.

Adidas Originals ”Fashion Basics” -kollektion återvänder 2021, den här gången erbjuder en mängd nya silhuetter gjutna i premiummaterial och ett grundläggande färgschema. Den här veckan gick vintage ZX 1000 i sortimentet av arkivskor. Adidas Originals "Fashion Basics" -projekt började redan 2019, då känt som Home of Classics-kollektionen, en serie anmärkningsvärda adidas-sneakers som omgjordes i premiummaterial, allt förenat av ett vanligt färgschema. adidas originals skor dam Tanken var att belysa kvaliteten och tillverkningen av tidigare Three Stripes-modeller som antingen är eftertraktade retros eller glömda pärlor, som den här veckans lansering av ZX 1000. Rekonstruerad i slätt vitt läder med inslag av vegetabiliska garvade portioner strödda. hela denna "Fashion Basics" -version upprepar de andra silhuetterna i kollektionen, ner till listan över globala storlekar präglade på utsidan av skon.
 
Moderatorer: Amanda_lover, Ma-Tilda, MissSophiie
 
 
Betatest: Forum search engine
 
Forum jump
Omröstning
Vad gillar du nya videon för Dry my soul?
Rock n' roll
Svartvit?