Välkommen till Amanda Jenssen.com
Välkommen till Amanda Jenssens största fansajt - av fans, för fans. Registrera dig på vårt Community och börja chatta med andra Amanda-fans redan idag!

Har du frågor eller vill skicka in nyhetstips, maila till: support@amandajenssen.com.

Vi ses i forumet! =)
Logga in

Inget konto? »

Diskussionsforum

Diskussion-Vad tycker du?
 
Foruminnehåll / Idol-forum Skriv svar | Skapa ny tråd
Författare
Skrivet den 2006-10-01 18:19:29
underbart.
I den här tråden får man skriva vad man tycker om Idol-Deltagarna(Inte vad som helst då...)
Men,Man får te.x skriva vad man tycker om andra idoldeltagarna,Och andra får liksom diskutera om det.

Ok?
Författare
Skrivet den 2006-10-01 19:23:17
Mathiildss
Jag tycker Att "Snäckan" Absolut INTE passar in i idol som POP stjärna och borde åka ut. Däremot ska Danny Vinna <3
Författare
Skrivet den 2006-10-01 20:32:21
jaghetersara
Okej, ska skriva lite om varje xD

Sara - Hon var inte riktigt färdig än, tycker jag :) Hoppas hon kommer tillbaka när hennes röst har blivit starkare : ) Hennes "Forever young" var helt underbar<3

Linda - Enormt duktig, och eget utseende, hon sticker ut och det tycker jag är grymt. Men har inte riktigt fastnat för henne än.

Erik - Njaaa, för det första fattar jag inte varför han kallas "snygg-erik", han är inte snygg xP Men han sjunger okej, fast jag tkr det fanns andra bland dom 20, dom skulle kommit till dom 10 istället. Robert Hanna, hallå?! :D

Jessica - Hon borde ha åkt ut istället för Sara, gillar henne inte alls. Jag tkr hon känns för gammal xD Har ingen aning varför, men jag tkr hon inte passar som pop-Idol. Gillar inte hennes röst speciellt mkt heller.

Danny - iiih, han är verkligen en pop-idol. Hans glädje smittar av sig, och han har verkligen sjukt kul på scenen. Han är så sprallig och det är dunder! Han har både utseende och rösten för att vinna tkr jag :) Var lite osäker när han sjöng "Whats left of me" men den senaste låten var juuh felfri :) Och vilka moves, han kommer verkligen göra Idol 2006 roligt, tror jag :)

Felicia - Samma som Danny, tkr hon verkligen är en pop-idol. Och hon står emot den hära rock-Idol som det har blivit iår tycker jag :) Hon har en enormt bra röst och verkar ha en fin personlighet.

Jonas "Snäckan" - Shit, han kommer göra skandaler, tror jag :O Hahaha, kilten, yeah ;) neerå, men nej, jag gillar inte honom. Han är inte Idol 2006, på ngt sett tkr jag. Och blir lite trött på att han hela tiden säger "Jag är hårdrock!". Han är faan med i Idol. Dryg. Men han verkar genomsnäll xD

Johan - Har inte riktigt fastnat för honom än, men jag gillar honom. Han är mysig. Och har en jättefin röst :) Gillar förra året när han sa "Jag är rockkille fast jag är snäll", ellernåt sånt :) Me like!

Markus - Ojojoj, vilken röst. Absolut! Gillar egentligen inte rock, men asså han är juh grym :) Han kommer gå långt, tror jag verkligen. Och så gillar jag hans ögon xD

Cissi - Hon är heelt crazy!! Det gillar jag verkligen :) Och hon har grym röst, och fin ;) Men på ngt sett kan jag inte se henne som Idol 2006.

Nathalie - Hon har fin röst, men jag gillar henne inte. Tkr fortfarande hon känns kall. Och jag gillar inte att hon höll på att babbla om att hon hade fått för lite tv-tid när hon åkte ut, jag tkr hon hade synts rätt mkt. Menmen, hon gjorde ett bra senaste framträdande : )

Okej, hoppas jag inte glömt ngn :O Vill gärna höra vad ni tkr om mina åsikter ;) Och visst, för mig handlar det mkt om en personlighet som ni kanske märker xD Vad tkr ni om det? :)
Författare
Skrivet den 2006-10-01 22:15:29
Madde11
jag fattar ärligt inte vad alla ser i Danny!! okej han sjunger la medelmåttigt men det ända han gör är att spela på att va "flickfavorit", vilket jag heller inte förstår för det finns andra som är mycket snyggare än han.
Författare
Skrivet den 2006-10-02 20:03:35
Blondie.
Madde11 skrev:
jag fattar ärligt inte vad alla ser i Danny!! okej han sjunger la medelmåttigt men det ända han gör är att spela på att va "flickfavorit", vilket jag heller inte förstår för det finns andra som är mycket snyggare än han.


jag håller totalt med dig.

Snäckan passar inte in i idol.Han eller danny eller erik ska åka.
Författare
Skrivet den 2006-10-02 20:11:20
FJ0RTISB0Y
tycker sara och linda är bäst!

dom ja tycker är dåligast är alla killar

dom andra tjejerna är inte så himmla bra men inte jätte dåliga heller
Författare
Skrivet den 2006-10-02 21:01:17
ellenpellen
Jag gillar Jessica,som typ ingen annan verkar göra. ;o
Men hon är ju cool! :'D
Jag gillar hennes coola rockiga stil. Love rock n´roll! <3

Okej,annars hejar jag hårt på Erik.
Lite eftersom att hans idol är Robbie williams. XD
Nej,men det är såklart inte därför.
Han har en underbar röst! :D
och så är han söt också. -_-

jag förstår inte riktigt vad ni menar med att Jonas inte passar in i idol bara för att han inte gillar pop!
Han gillar rock,och det är inte förbjudet.
Det ska ju vara så mkt olika stilar i idol,annars skulle det vara jäkligt tråkigt! :)

HAHA,sry. vad mkt jag skrev. -.-
Författare
Skrivet den 2006-10-03 18:32:17
Lioa
men just det här året är det VÄLDIGT mkt "rockinfluences" i idol .. seriöst. det blir tröttsamt.. och jaaa, som sara - jag stör mig också på Snäckan ! ;O ALLTSÅ, hela tiden så typ ba "ahh, mina kompisar va ju lite emot det här.. eftersom att vi är hårdrockare.." "mm, precis, för jag är ju hårdrockare!" "nej, så kan det itne vara, för jag är hårdrockare" "ja, för hårdrockare, det är jag allt" ... TYP, hela tiden ! xO ÅÅÅHH, jobbig.. o så stör jag mig på Linda... usch, hon är inget för mig :P
Författare
Skrivet den 2006-10-03 21:13:06
.Chrissy.
hehe jag då..jag gillar Linda, Danny, Marcus, Johan och så tyckte jag om Sara men men , she's out tyvärr :/ hehe men Cissi o Snäckan, ne UT me dem vetja! :P Cissi är för självsäker, o usch xP o i fredas så var det bara Clabbe som vågade säga ngt negativt till henne, annars så tycker jag inte juryn kunde bedömma, för hon sjöng verkligen inte bra , min åsikt iaf, hon skrek halsen av sig o så blev det nästan falskt där lr på slutet så blev det det! Natalie sjöng bra i början p låten men jag tyckte hon sjöng den lite för snabbt o så blev hennes sista textrader lite småfalska. Snäckan då ! :O han kör med sitt hår, går ner på knäna, drar upp ögonvitorna o beter sig allmänt hårdrockigt hehe, passar inte i IDOL! O så stör jag mig lite på han oxå..men han verkar vara väldigt snäll ändå ^^. Men det räcker inte i IDOL :P.
Författare
Skrivet den 2006-11-08 18:16:52
AnnaPyttiPanna
skriver lite om dom som är kvar

Felicia - tycker hon har varit underbar från första stund och hon har utvecklats väldigt mycket..hon kan ta vilken låt som helst, välkänd eller okänd, och jag gillar det ändå.Felicia är en riktigt pop stjärna

Cissi - cool stil men börjar bli trött på henne..förut tyckte jag hon va grym, men på den senaste tiden har hon bara blivit sämre och sämre..hon förstör låtarna hon sjunger och det tycker jag är synd "/

Erik - Har börjat gilla han ganska mycket nu..han har ju haft en otrolig tur, åkt in ganska många gånger..han kan ju sjunga och han har utstråling..han är grym!

Johan - tyckte han var bra förut, men man blir lite besviken när han inte försöker tillräckligt mycket..johan kan sjunga men han måste försöka för att förtjäna en plats i idol

Markus - sjunger jätte bra och har utstrålning, lite av juryns favorit verkar det som..men jag fattar inte varför han har blivit såhär värsta favoriten..asså han är bra men är han verkligen så bra?
Författare
Skrivet den 2006-11-12 17:25:02
babben
jaha jag gör väl också sån där då...

Markus: Underbar,bäst,vackrast,sjunger bäst..ja han har allt.

Erik: han är bra..sjunger bra.

Johan: hm..vad ska man skriva,ingen favvis,men han är väl helt okej.

Felicia: sjunger falskt ibland..men annars så har hon en otrolig röst.

Ja det var det.:)
Författare
Skrivet den 2006-11-12 18:30:18
myw
Dom som är kvar nu är i alla fall värda platserna. :D
Författare
Skrivet den 2006-11-12 18:41:22
Mandiis
Jag skriver om felicia då >_________>

Hon är falsk idol hon sjunger falskt och vet inte va hon vill. Eller kankse, men hon kan inte sjunga det har hon visat dom senaste gångerna.
Hon ska ut nästa gång........ :D:D:D:D:D
Författare
Skrivet den 2006-11-18 19:50:00
Emelie..
myw. skrev:
Dom som är kvar nu är i alla fall värda platserna. :D


inte johan tycker jag
Författare
Skrivet den 2006-11-18 19:57:37
kramsan_98
jag älskar tå deltagare men förut älskade jag 3 :´( den som jag tyckte skulle vinna var danny men tyvär åkte han =(. Men nu hejar jag på Felicia och Markus. Markus tycker jag om för att han är lkite rockig och jag älskar rock end roll . Felicia älskar jag för att hon har en så bra pärsonlighet och sjunger så vackert . Men Agnes kommer för alltid att vara den bästa som någonsin varit med på i dol OBS det är sant =) jag heter Emmelie och jag vill jäte gärna ha Agnes msn här är i alla fall min: memmelie.j@hotmail.com OBS jag är 10 år =)
Författare
Skrivet den 2007-01-01 22:53:00
Dj.Flisan
Erik - Har alltid tyckt om honom på alla sätt och vis.
Killen har allt. Första blicken på honom i autition i Göteborg.
Tänkte "Killen har "det". All skit han fått från juryn alla uppförsbackar allt. Jag har hängt fast vid honom.
Och tänka sig, han stog i finalen.
Den killen är värld mer än guld.
Författare
Skrivet den 2007-01-02 00:20:31
ulricaa
Flisan_93 skrev:
Erik - Har alltid tyckt om honom på alla sätt och vis.
Killen har allt. Första blicken på honom i autition i Göteborg.
Tänkte "Killen har "det". All skit han fått från juryn alla uppförsbackar allt. Jag har hängt fast vid honom.
Och tänka sig, han stog i finalen.
Den killen är värld mer än guld.


mm samma här :)
tkr likadant som dig flisan ;)
Erik är otroligt bra !
Författare
Skrivet den 2007-01-02 13:19:15
Dj.Flisan
Mmmm, Sveriges musiksnille.
Författare
Skrivet den 2007-01-02 20:27:08
Daaaaarin
Jag tyckte Sara och Erik va bäst i idol 2006 lätt..

Sen fattar jag inte vad folk ser i Marcus.. visst han sjunger bra men det fanns det andra som gjorde tidigare också.. som hade förtjanat en plats i finalveckorna..
Författare
Skrivet den 2007-01-02 20:38:46
Dj.Flisan
Daaaaarin skrev:
Jag tyckte Sara och Erik va bäst i idol 2006 lätt..

Sen fattar jag inte vad folk ser i Marcus.. visst han sjunger bra men det fanns det andra som gjorde tidigare också.. som hade förtjanat en plats i finalveckorna..


Jag tkr att det var helt rätt personer som stod i final.
Den som utvecklats mest och har haft mest vilja.(Erik)
Och den som varit bra rakt igenom, inte hängt löst en endaste gång. (Markus)
Författare
Skrivet den 2007-01-03 21:05:59
agnesssss
Ja tycker Marcus väljer såå tråkiga låtar heela tiden..visst hans röst är väll Ok men..långtråkig...Erik var ju roligare osså för han väljer himla bra låtar, e sööt... han e (enligt mig..) en mer värdig vinnare!

Men det är va jag tycker...!
 
Moderatorer: Lina-Amit, Tilda.
 
 
Betatest: Forum search engine
 
Forum jump
Omröstning
Vad gillar du nya videon för Dry my soul?
Rock n' roll
Svartvit?